MOTORbeurs-actie: Tien gratis kaarten!

We hebben vijf keer een setje van twee entreebewijzen voor de MOTORbeurs Utrecht klaarliggen. Die kunnen voor jou zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is het desbetreffende formulier invullen. De actie loopt tot en met vrijdag 15 februari, dus wees er snel bij. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Mocht je nu niet een van de gelukkigen zijn, kaarten bestellen kan uiteraard ook op www.motorbeursutrecht.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?