13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Cadeau voor trouwe abonnees!

Het is bijna zover: de MOTORbeurs Utrecht (21 t/m 24 februari 2012 in de Jaarbeurs). Al vele jaren het officiële begin van het nieuwe motorseizoen. Het moment om je te oriënteren op een nieuwe (of zo goed als nieuwe) motorfiets. De gelegenheid om een motorreis te boeken, nieuwe kleding uit te zoeken of je oude helm te vervangen door een nieuw exemplaar.

Maar wij van MOTOR Magazine zien je ook graag op de MOTORbeurs. Misschien wil je iets kwijt over het blad, of wil je gewoon even lekker over motoren kletsen; wij zijn er elke dag en wij staan zoals ieder jaar tussen de importeurs in hal 12. We hopen je daar te begroeten.

Ook dit jaar ontvang jij als trouwe abonnee een cadeautje! Dit jaar hebben we een warme MOTOR Magazine motor-buff voor je klaar liggen! Het enige wat je hoeft te doen is je even aanmelden op www.motor-magazine.nl/trouweabonnee. Print je bevestiging uit en haal jouw MOTOR Magazine motor-buff op!  Zo kun je met een warme hals, vroeg aan het motorseizoen beginnen!

Tot dan!

Redactie MOTOR Magazine

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen