Cadeau voor trouwe abonnees!

Het is bijna zover: de MOTORbeurs Utrecht (21 t/m 24 februari 2012 in de Jaarbeurs). Al vele jaren het officiële begin van het nieuwe motorseizoen. Het moment om je te oriënteren op een nieuwe (of zo goed als nieuwe) motorfiets. De gelegenheid om een motorreis te boeken, nieuwe kleding uit te zoeken of je oude helm te vervangen door een nieuw exemplaar.

Maar wij van MOTOR Magazine zien je ook graag op de MOTORbeurs. Misschien wil je iets kwijt over het blad, of wil je gewoon even lekker over motoren kletsen; wij zijn er elke dag en wij staan zoals ieder jaar tussen de importeurs in hal 12. We hopen je daar te begroeten.

Ook dit jaar ontvang jij als trouwe abonnee een cadeautje! Dit jaar hebben we een warme MOTOR Magazine motor-buff voor je klaar liggen! Het enige wat je hoeft te doen is je even aanmelden op www.motor-magazine.nl/trouweabonnee. Print je bevestiging uit en haal jouw MOTOR Magazine motor-buff op!  Zo kun je met een warme hals, vroeg aan het motorseizoen beginnen!

Tot dan!

Redactie MOTOR Magazine

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.