MOTORbeurs: verplaatste motorparking

Nog een kleine twee weken en dan barst de MOTORbeurs Utrecht weer los. Het weekend van 18 tot en met 21 februari gaat het gebeuren. Net als andere jaren is de place to be de Jaarbeurs Utrecht en het vervoersmiddel dat de voorkeur geniet, is uiteraard de motor. Al zijn trein (Utrecht Centraal op loopafstand) en de auto ook prima alternatieven.

Let alleen wel even op, want de reguliere motorparkeerplaats is niet meer waar hij was. Volg de ter plaatse de borden om op de juiste locatie uit te komen. Aldaar kun je overigens nog even fijn opwarmen bij de vrijwilligers van de KNMV, die je trouwens ook van een bak koffie of kop thee voorzien. Geheel kosteloos!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?