Kawasaki ZX10R proefrijden op het circuit?

Kijk, een Kawasaki ZX10R is gewoon haast geen straatmotor meer te noemen en zeker wanneer je fervent circuitrijder bent, is het wel tof om je potentiële nieuwe motor eens uit te proberen op het circuit voor je hem daadwerkelijk koopt… alleen die motorzaak bij jou in de straat zal dat geen tof plan vinden.

Kawasaki Nederland gaat daarom samen met alle officiële Kawasaki-dealers van Nederland een verbond aan met Motorsportschool Holland en dankzij die samenwerking kun jij dit jaar toch die ZX10R proefrijden op het circuit. En de kosten daarvoor zijn alles behalve extreem.

Voor slechts 25 euro per sessie van 20 minuten ben je al het mannetje. Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Er wordt gereden op de circuits van Zolder in België en Assen in ons eigen Drenthe op onderstaande dagen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?