maandag 15 juli 2024

Motorbladen in 2014

Uitgever Sanoma, waar www.motor.nl, MOTO73 en MOTOR Magazine toe behoren, heeft vandaag een reorganisatie aangekondigd. De motorbladen zullen waarschijnlijk op termijn ook van eigenaar veranderen, maar zullen zeker niet verdwijnen. Sterker nog, de redactie maakt zich op voor een offensief waar je u tegen zegt.

 

Want vanaf januari zal MOTOR Magazine (dat in 2014 de respectabale leeftijd van 101 jaar bereikt) niet langer 84 pagina’s zijn, maar 132. En de tweewekelijkse verschijning maakt plaats voor een vierwekelijkse. Het wordt een luxer blad met ruim aandacht voor nieuwe en oude motoren, motorsport, intrigerende interviews en mooie reisverhalen.

 

Dan MOTO73. Dat zal completer zijn dan ooit. Veel testen, sport, tweedehands, offroad, reizen, techniek en al die andere onderwerpen die de motorrijder bezighoudt. Gewoon vertrouwd om de week op donderdag in de winkel of op de mat.

 

En deze site, www.motor.nl, zal heel binnenkort in een nieuwe jas worden gestoken en zal volgend jaar meer dan ooit vooroplopen in het brengen van nieuws – en nog veel meer. Wil je voortdurend op de hoogte zijn, dan volg je www.motor.nl. 

Als je vragen hebt, kun je die stellen via redactie@www.motor.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen