Motorbladen in 2014

Uitgever Sanoma, waar motor.nl, MOTO73 en MOTOR Magazine toe behoren, heeft vandaag een reorganisatie aangekondigd. De motorbladen zullen waarschijnlijk op termijn ook van eigenaar veranderen, maar zullen zeker niet verdwijnen. Sterker nog, de redactie maakt zich op voor een offensief waar je u tegen zegt.

 

Want vanaf januari zal MOTOR Magazine (dat in 2014 de respectabale leeftijd van 101 jaar bereikt) niet langer 84 pagina’s zijn, maar 132. En de tweewekelijkse verschijning maakt plaats voor een vierwekelijkse. Het wordt een luxer blad met ruim aandacht voor nieuwe en oude motoren, motorsport, intrigerende interviews en mooie reisverhalen.

 

Dan MOTO73. Dat zal completer zijn dan ooit. Veel testen, sport, tweedehands, offroad, reizen, techniek en al die andere onderwerpen die de motorrijder bezighoudt. Gewoon vertrouwd om de week op donderdag in de winkel of op de mat.

 

En deze site, motor.nl, zal heel binnenkort in een nieuwe jas worden gestoken en zal volgend jaar meer dan ooit vooroplopen in het brengen van nieuws – en nog veel meer. Wil je voortdurend op de hoogte zijn, dan volg je motor.nl. 

Als je vragen hebt, kun je die stellen via redactie@motor.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.