Ducati toont nieuw Monster

Dat Ducati met een nieuwe Monster komt, is geen geheim meer. Maar hoe de Italiaan er precies uit gaat zien, is nog steeds een grote vraag. Ook na het vrijgeven van de laatste foto, want die staat namelijk hierboven. Tja, zeg het maar. Wel staat vast dat de nieuwe motor het Testastretta 11°, watergekoelde motorblok krijgt. Ingewijden weten te melden dat het om een Monster 1200 zou gaan. Op de EICMA, aanstaande maandag, weten we meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?