Motorcentrum Rijen officieel KTM-dealer

Vanaf januari 2020 is Motorcentrum Rijen officieel KTM Dealer, in Rijen kunt u terecht voor het complete KTM straat assortiment. In Motorcentrum Rijen heeft KTM een sterke nieuwe partner in de regio gevonden. Zij zijn reeds dealer van Suzuki, Triumph en Kawasaki. Eigenaar Cees Langeveld besloot in 2005 Motorcentrum Rijen over te nemen en runt nu samen met zijn dochter Michelle de zaak. 

Cees Langeveld van Motorcentrum Rijen:

“Wij zien KTM als een heel belangrijke aanvulling op ons bestaande assortiment. Deze kans kwam voorbij en zowel Michelle als ik zagen het direct zitten. De showroom moest wel worden aangepast. Met een extra vloer van 200 m2 komen we nu op 1000 m2 showroom. Dat geeft het merk KTM en onze bestaande merken de juiste ruimte om te presenteren. Onze monteurs krijgen nu vanuit de KTM technici de nodige informatie omtrent het merk zodat we op het gebied van after sales ook direct kunnen acteren. We zien uit naar een succesvolle samenwerking en hebben daar alle vertrouwen in.”

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de transitie. Donderdag 26 november is de Grand Opening tijdens de kerstshow op tweede kerstdag, hier zijn de eerste KTM modellen te zien in de showroom van Motorcentrum Rijen.

Tijdens deze kerstshow staat ook voor het eerst in Nederland een prototype van de KTM 1290 SUPER DUKE R 2020, dit unieke prototype is slechts één keer te zien in Nederland! 

Motorcentrum Rijen
Rijksweg 96
5121RC Rijen
Tel: 0161-240066
www.mcrijen.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.