13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorcentrum Rijen officieel KTM-dealer

Vanaf januari 2020 is Motorcentrum Rijen officieel KTM Dealer, in Rijen kunt u terecht voor het complete KTM straat assortiment. In Motorcentrum Rijen heeft KTM een sterke nieuwe partner in de regio gevonden. Zij zijn reeds dealer van Suzuki, Triumph en Kawasaki. Eigenaar Cees Langeveld besloot in 2005 Motorcentrum Rijen over te nemen en runt nu samen met zijn dochter Michelle de zaak. 

Cees Langeveld van Motorcentrum Rijen:

“Wij zien KTM als een heel belangrijke aanvulling op ons bestaande assortiment. Deze kans kwam voorbij en zowel Michelle als ik zagen het direct zitten. De showroom moest wel worden aangepast. Met een extra vloer van 200 m2 komen we nu op 1000 m2 showroom. Dat geeft het merk KTM en onze bestaande merken de juiste ruimte om te presenteren. Onze monteurs krijgen nu vanuit de KTM technici de nodige informatie omtrent het merk zodat we op het gebied van after sales ook direct kunnen acteren. We zien uit naar een succesvolle samenwerking en hebben daar alle vertrouwen in.”

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de transitie. Donderdag 26 november is de Grand Opening tijdens de kerstshow op tweede kerstdag, hier zijn de eerste KTM modellen te zien in de showroom van Motorcentrum Rijen.

Tijdens deze kerstshow staat ook voor het eerst in Nederland een prototype van de KTM 1290 SUPER DUKE R 2020, dit unieke prototype is slechts één keer te zien in Nederland! 

Motorcentrum Rijen
Rijksweg 96
5121RC Rijen
Tel: 0161-240066
www.mcrijen.nl

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

Reacties zijn gesloten.