Met Motor.NL gratis naar de Motoren- en Bromfietsenbeurs

Op 11 en 12 januari kun je een sprong terug in de tijd maken om een kijkje te nemen naar alle oldtimers op twee wielen tijdens de Motoren- en Bromfietsenbeurs in Autotron.

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in motoren en bromfietsen. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere oldtimer-liefhebbers.

Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

Ben jij inmiddels al om en wil je een bezoekje aan de Motoren- en Bromfietsenbeurs wagen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Motor.NL mag namelijk vijfmaal twee kaarten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebook-pagina van Motor.NL liken. Wij kiezen de winnaars vervolgens volledig willekeurig uit alle likers. De prijswinnaars zullen wij op maandag 6 januari bekend maken via onze Facebook-pagina. Dus waar wacht je nog op?

Autotron

Niet gewonnen? Wees dan niet getreurd! De kaartverkoop is inmiddels geopend. Je kaartje vooraf online bestellen is een slimme zet, want zo bespaar je toch maar even 2,50 euro. Voor 10 euro heb je al een toegangskaartje online – aan de deur kan ook, voor 12,50 euro. Klik hier om te bestellen.

De Motoren- en Bromfietsenbeurs is op 11 en 12 januari geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Autotron vind je aan Graafsebaan 133, 5248NL in Rosmalen.

Foto: Chris Pennarts

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.