Motordieven rennend over A1

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft dinsdagmiddag tijdens een routinecontrole in samenwerking met de regiopolitie IJsselland op de A1 ter hoogte van Deventer twee vermoedelijke motordieven aangehouden.

Agenten van de Verkeerspolitie zagen dinsdagmiddag rond 15.30 uur een busje richting Hengelo rijden en gaven voor controle een volgteken. In plaats van mee te rijden, zette de bestuurder het busje midden op de snelweg A1 stil, waarna drie verdachten de auto uitvluchtten.

In samenwerking met collega’s van regiopolitie zijn een 21-jarige Amsterdammer en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in de omgeving van de snelweg aangehouden. Naar de derde verdachte wordt door de politie gezocht.

In het busje stond een Harley-Davidson die uit een Amsterdamse parkeergarage was gestolen. De eigenaar wist zelfs nog niet dat zijn motor was ontvreemd. De twee verdachten zijn in verzekering gesteld en worden verhoord.

Bron: Blik op Nieuws
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.