13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Motordieven rennend over A1

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft dinsdagmiddag tijdens een routinecontrole in samenwerking met de regiopolitie IJsselland op de A1 ter hoogte van Deventer twee vermoedelijke motordieven aangehouden.

Agenten van de Verkeerspolitie zagen dinsdagmiddag rond 15.30 uur een busje richting Hengelo rijden en gaven voor controle een volgteken. In plaats van mee te rijden, zette de bestuurder het busje midden op de snelweg A1 stil, waarna drie verdachten de auto uitvluchtten.

In samenwerking met collega’s van regiopolitie zijn een 21-jarige Amsterdammer en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in de omgeving van de snelweg aangehouden. Naar de derde verdachte wordt door de politie gezocht.

In het busje stond een Harley-Davidson die uit een Amsterdamse parkeergarage was gestolen. De eigenaar wist zelfs nog niet dat zijn motor was ontvreemd. De twee verdachten zijn in verzekering gesteld en worden verhoord.

Bron: Blik op Nieuws
Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen