13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Parkeerkaartje Sluis ook voor motoren

De motorrijdster staat er bedremmeld bij op de parkeerplaats bij het voormalige Zwinmuseum. Ze wil een middag aan het strand liggen in de gemeente Sluis en heeft net een parkeerkaartje gekocht voor haar vervoermiddel. Maar waar moet ze dat kaartje laten?

Bij alle geparkeerde auto's ligt het kaartje achter de voorruit. De motor heeft echter geen voorruit en het exemplaar van de motorrijdster heeft ook geen uitsteeksels of klemmetjes waar makkelijk een papieren parkeerbewijsje aan is te bevestigen is.

“Bovendien kan elke automobilist mijn kaartje pakken om een dagje gratis te parkeren. Hoe bewijs ik dan dat ik vier euro had betaald?”, aldus de motorrijdster. Wij vinden dit op z’n minst een goede vraag. Wie heeft de oplossing? Reageren mag altijd!

Binnenkort meer over deze wonderlijke parkeerregel in de altijd gezellige Zeeuwse gemeente Sluis.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen