Parkeerkaartje Sluis ook voor motoren

De motorrijdster staat er bedremmeld bij op de parkeerplaats bij het voormalige Zwinmuseum. Ze wil een middag aan het strand liggen in de gemeente Sluis en heeft net een parkeerkaartje gekocht voor haar vervoermiddel. Maar waar moet ze dat kaartje laten?

Bij alle geparkeerde auto's ligt het kaartje achter de voorruit. De motor heeft echter geen voorruit en het exemplaar van de motorrijdster heeft ook geen uitsteeksels of klemmetjes waar makkelijk een papieren parkeerbewijsje aan is te bevestigen is.

“Bovendien kan elke automobilist mijn kaartje pakken om een dagje gratis te parkeren. Hoe bewijs ik dan dat ik vier euro had betaald?”, aldus de motorrijdster. Wij vinden dit op z’n minst een goede vraag. Wie heeft de oplossing? Reageren mag altijd!

Binnenkort meer over deze wonderlijke parkeerregel in de altijd gezellige Zeeuwse gemeente Sluis.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.