maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motoren kijken? Ga naar Brussel!

En nee, dit heeft niets te maken met een protest tegen de EU. Veel leuker namelijk is een bezoekje aan de jaarlijks terugkerende Salon in Brussel. De gecombineerde auto/motortentoonstelling mag weliswaar een zware nadruk op de vierwielers hebben. Wie goed oplet, of gewoon weet waar hij moet zijn, vindt in Paleizen één en drie al het aanstaande motorgeweld voor 2012.

Voor de liefhebbers, terug van weggeweest is de Biker Parade, Alle motorrijders worden op zaterdag 14 januari 2012 om 18.00 uur uitgenodigd in het Jubelpark (Brussel). Van daaruit rijden de deelnemers in groep richting Heizel, waar ze gratis toegang krijgen tot de motorpaleizen die uitzonderlijk open blijven tot 22.00 uur.

Alle info is te vinden op www.autosalon.be.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen