Motoren kijken? Ga naar Brussel!

En nee, dit heeft niets te maken met een protest tegen de EU. Veel leuker namelijk is een bezoekje aan de jaarlijks terugkerende Salon in Brussel. De gecombineerde auto/motortentoonstelling mag weliswaar een zware nadruk op de vierwielers hebben. Wie goed oplet, of gewoon weet waar hij moet zijn, vindt in Paleizen één en drie al het aanstaande motorgeweld voor 2012.

Voor de liefhebbers, terug van weggeweest is de Biker Parade, Alle motorrijders worden op zaterdag 14 januari 2012 om 18.00 uur uitgenodigd in het Jubelpark (Brussel). Van daaruit rijden de deelnemers in groep richting Heizel, waar ze gratis toegang krijgen tot de motorpaleizen die uitzonderlijk open blijven tot 22.00 uur.

Alle info is te vinden op www.autosalon.be.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.