dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Jerez blijft op de GP-kalender

Het circuit van Jerez de la Frontera maakt ook komend seizoen deel uit van de GP-kalender in. Het stadsbestuur bereikte woensdag overeenstemming met rechtenhouder Dorna over een langere samenwerking, in ieder geval in 2012 en waarschijnlijk tot en met 2016.

De Grote Prijs van Spanje, traditioneel de eerste van het seizoen in Europa, wordt al jaren op het circuit van Jerez gehouden. Het WK begint op 8 april in Qatar, drie weken later staat de GP van Spanje in Jerez op het programma. Later in het seizoen doen de coureurs ook het Spaanse Barcelona, Aragon en Valencia aan.

Bron en foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen