Jerez blijft op de GP-kalender

Het circuit van Jerez de la Frontera maakt ook komend seizoen deel uit van de GP-kalender in. Het stadsbestuur bereikte woensdag overeenstemming met rechtenhouder Dorna over een langere samenwerking, in ieder geval in 2012 en waarschijnlijk tot en met 2016.

De Grote Prijs van Spanje, traditioneel de eerste van het seizoen in Europa, wordt al jaren op het circuit van Jerez gehouden. Het WK begint op 8 april in Qatar, drie weken later staat de GP van Spanje in Jerez op het programma. Later in het seizoen doen de coureurs ook het Spaanse Barcelona, Aragon en Valencia aan.

Bron en foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.