Motorfietstraining iedere dag

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Motorrijden is een heerlijke vorm van ontspanning. Iedereen die graag wil weten hoe hij als motorrijder nog meer uit zichzelf kan halen, krijgt in dit boek talloze tips aangereikt over “warmrijden” van jezelf – ontspannen rijden – kijktechniek – perfect bochten rijden – hoe je meer uit je remmen haalt – hoe om te gaan met schrik – rij-den bij regen – rijden in de bergen – rijden in groepen.

Ondersteund door afbeeldingen wordt theoretische en praktische kennis opgefrist. Wat je gelezen hebt wordt omgezet naar het gebruik in de praktijk. Je leert ingeslo-pen fouten ontdekken. Door de eenmaal aangeleerde tips tijdens iedere rit toe te passen, blijf je jezelf trainen. Hierdoor wordt de rijvaardigheid en veiligheid ver-hoogd. Een eenvoudig en beproefd systeem met bijgevoegde oefenkaarten en ge-heugensteuntjes in de vorm van stickers helpt daarbij.

Achterin het boek worden veel begrippen die met het motorrijden te maken hebben, verklaard en met de nodige tips uitgebreid. 

Een boek dat je gelezen moet hebben als het om je eigen veiligheid gaat.

ISBN: 9789060133491

Auteur: B. Spiegel

Prijs: € 17,90

Omvang: 160 pagina’s A5

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?