donderdag 28 maart 2024

Sena 20S: Cutting Edge Communicatie

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Dankzij hoogstaande technologie beschikt de Sena 20S over diverse nieuwe functies en maakt bovendien indruk door een stijlvolle design en afwerking.

Audio MultiTasking Technology 

Sena headsets hebben de motormarkt veroverd met behulp van hun hoogstaande kwaliteit en door de unieke jog-dial, waarmee de veelzijdige features zeer eenvoudig en intuïtief te bedienen zijn. Deze jog-dial is ook terug te vinden op de nieuwe innovatie van Sena, de 20S. Het hart van de Sena 20S is een multifunctionele dual-core processor, die samen met het nieuwe Bluetooth 4.0 protocol voor ongekende mogelijkheden zorgt. Zo kun je dankzij audio-multitasking een intercomgesprek voeren terwijl je tegelijkertijd naar muziek of instructies van je GPS luistert. De Sena 20S schakelt ongemerkt tussen diverse bluetooth-applicaties en kan ook signalen mixen. 

Share the Ride, Share the fun

De Sena 20S biedt een overvloed aan functies in perfecte HD-audiokwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om van muziek te genieten via de GPS, de smartphone, een MP3-speler of via de ingebouwde FM radiotuner. Verder behoren handsfree bellen, GPS instructies en full-duplex intercomgesprekken tot de mogelijkheden, waarbij je over een afstand van 2 km tot en met 8 rijders tegelijk kunt praten. Een sterk punt van de Sena 20S is dat de headset met alle gangbare bluetooth headsets communiceert, ook met die van andere merken. De verstaanbaarheid van de Sena 20S is dankzij de nieuw ontwikkelde “Advanced Noise Control” ruisonderdrukking ongeëvenaard.

Do it all with Incredible ease

Door middel van NFC (Near Field Communication) pairt de Sena 20S razendsnel met andere bluetooth apparaten, waarbij een eenvoudige hoofdknik voldoende is om een verbinding tot stand te brengen. Dat komt door de nieuwe, intelligente interface, die naast gesproken commando’s ook de input van een bewegingssensor gebruikt. Natuurlijk staat de jog-dial op de Sena S20 borg voor ultiem bedieningsgemak. 

The Sena Smartphone App

De Sena 20S heeft een elegant design en biedt tevens “cutting edge” technologie. Zo is de Sena 20S de eerste headset die via een speciale, gratis te downloaden smartphone app geconfigureerd kan worden. Bovendien kan de firmware van de 20S via de computer worden bijgewerkt naar nieuwere versies, zodat de headset altijd de nieuwste mogelijkheden biedt. Meer weten? Kijk op www.hocoparts.com of ga naar www.sena.com. De Sena 20S kost 

€ 269,- (single set) of € 489,00 (dual set) inclusief BTW.

Check ook eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts. ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen