Motorhoes CD Gaga ‘beroerdste ooit’

De hoes van het nieuwe album Born This Way van Lady Gaga is door het toonaangevende Engelse muziekblad NME opgenomen in de top-50 van slechtste albumhoezen ooit. De hoes van het album waarin het hoofd van de zangeres als een soort stuur aan een motorfiets vastzit en haar armen als de voorvork fungeren, heeft niet alleen bij NME, maar ook bij critici én fans tot gefronste wenkbrauwen doen leiden.

“Mocht er een punt in de geschiedenis aan te geven zijn dat de ondergang van Lady Gaga werd ingezet, dan is dat ongetwijfeld het moment dat de hoes van dit Abum aan de wereld werd getoond,” aldus het Britse dagblad The Guardian. Maar ook de fans zijn witheet: “She's a F***ing motorcycle”,  aldus een fan op het messageboard op de officiële website van van Lady Gaga.

Bron: volkskrant.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.