zondag 10 december 2023

Motorhoes CD Gaga ‘beroerdste ooit’

De hoes van het nieuwe album Born This Way van Lady Gaga is door het toonaangevende Engelse muziekblad NME opgenomen in de top-50 van slechtste albumhoezen ooit. De hoes van het album waarin het hoofd van de zangeres als een soort stuur aan een motorfiets vastzit en haar armen als de voorvork fungeren, heeft niet alleen bij NME, maar ook bij critici én fans tot gefronste wenkbrauwen doen leiden.

“Mocht er een punt in de geschiedenis aan te geven zijn dat de ondergang van Lady Gaga werd ingezet, dan is dat ongetwijfeld het moment dat de hoes van dit Abum aan de wereld werd getoond,” aldus het Britse dagblad The Guardian. Maar ook de fans zijn witheet: “She's a F***ing motorcycle”,  aldus een fan op het messageboard op de officiële website van van Lady Gaga.

Bron: volkskrant.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen