Motorkleding: Rukka Energater

Rukka komt met een nieuw waterdicht adventure-pak. Altijd gedurfde uitspraken, maar Rukka heeft een goede reputatie om die claim waar te maken. Ook het nieuwe Energater pak zou dankzij het gelamineerde materiaal met Goretex de nattigheid buiten moeten houden. Daarbij zet Rukka ook altijd erg hoog in op comfort, dus dat zal ook wel weer goed zitten.

Bescherming komt van D30-protectoren, die naast optimale valbescherming ook licht zijn en de ventilatie niet hinderen. Jas en broek zijn verder voorzien van meer dan voldoende zakken, waarvan er in de jas liefst vier ook waterdicht zijn. Uiteraard is de broek aan de jas te ritsen en is de thermovoering uitneembaar.

Kleuren, maten en prijzen.
Het Rukka Energator pak is leverbaar met blauwe, grijze en fluorescerend gele accenten. Basiskleur is standaard zwart. De maten van de jas varieren in herenmaten van 46 tot en met 66, voor de broek zijn de reguliere maten 46 tot en met 62 en lengtematen gaan van 48 tot en 58. De specifieke korte maten heb je van 48 tot en met 66. Dus voor ieder wat wils.

Prijzen voor de jas liggen op 1.049 euro en de broek kost 799 euro.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?