maandag 29 mei 2023

Motorkleding: Rukka Energater

Rukka komt met een nieuw waterdicht adventure-pak. Altijd gedurfde uitspraken, maar Rukka heeft een goede reputatie om die claim waar te maken. Ook het nieuwe Energater pak zou dankzij het gelamineerde materiaal met Goretex de nattigheid buiten moeten houden. Daarbij zet Rukka ook altijd erg hoog in op comfort, dus dat zal ook wel weer goed zitten.

Bescherming komt van D30-protectoren, die naast optimale valbescherming ook licht zijn en de ventilatie niet hinderen. Jas en broek zijn verder voorzien van meer dan voldoende zakken, waarvan er in de jas liefst vier ook waterdicht zijn. Uiteraard is de broek aan de jas te ritsen en is de thermovoering uitneembaar.

Kleuren, maten en prijzen.
Het Rukka Energator pak is leverbaar met blauwe, grijze en fluorescerend gele accenten. Basiskleur is standaard zwart. De maten van de jas varieren in herenmaten van 46 tot en met 66, voor de broek zijn de reguliere maten 46 tot en met 62 en lengtematen gaan van 48 tot en 58. De specifieke korte maten heb je van 48 tot en met 66. Dus voor ieder wat wils.

Prijzen voor de jas liggen op 1.049 euro en de broek kost 799 euro.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image