vrijdag 9 juni 2023

Motormarkt Hardenberg

Aanstaande zaterdag 6 oktober is het weer zover. De beroemde Motormarkt Hardenberg vindt dan plaats. Deze markt behoort tot de grootste van Nederland en is bekend vanwege zijn veelzijdigheid, ongedwongen sfeer en lage entreeprijs. Ben je al jaren op zoek naar dat ene onderdeel? Grote kans dat je dat hier vindt. Daarnaast staan er primitieve pioniers en modellen uit de jaren '50, '60 en '70 uitgestald. Een paradijs voor de liefhebber van oude en antieke motorfietsen!

De vele kramen van de onderdelenmarkt zijn een feest voor elke sleutelaar. Lekker snuffelen tussen de meer dan 100 ton aan bouten, moeren, sturen, helmen, kuipen, uitlaten, krukassen, carburateurs en koppakkingen.

De Motormarkt zal plaatsvinden op Sportpark de Boshoek, Hessenweg 74, 7771 RG Hardenberg. Je bent welkom van 08.00 uur tot 16.00 uur. Meer info: www.motormarkthardenberg.nl.

Motorcycle Facorty Outlet Motorwerk zal ook aanwezig zijn op de markt. Zij zullen een Royal Enfield 350 Bullet in solo- en in zijspanversie tentoonstellen. Het zijspan aan deze RE350 is een INDER model Retro. Daarnaast staat ook een Chang Jiang 750 zijspanmotor op hun stand. Genoeg kijkplezier, dus!
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image