Motormarkt Hardenberg

Aanstaande zaterdag 6 oktober is het weer zover. De beroemde Motormarkt Hardenberg vindt dan plaats. Deze markt behoort tot de grootste van Nederland en is bekend vanwege zijn veelzijdigheid, ongedwongen sfeer en lage entreeprijs. Ben je al jaren op zoek naar dat ene onderdeel? Grote kans dat je dat hier vindt. Daarnaast staan er primitieve pioniers en modellen uit de jaren '50, '60 en '70 uitgestald. Een paradijs voor de liefhebber van oude en antieke motorfietsen!

De vele kramen van de onderdelenmarkt zijn een feest voor elke sleutelaar. Lekker snuffelen tussen de meer dan 100 ton aan bouten, moeren, sturen, helmen, kuipen, uitlaten, krukassen, carburateurs en koppakkingen.

De Motormarkt zal plaatsvinden op Sportpark de Boshoek, Hessenweg 74, 7771 RG Hardenberg. Je bent welkom van 08.00 uur tot 16.00 uur. Meer info: www.motormarkthardenberg.nl.

Motorcycle Facorty Outlet Motorwerk zal ook aanwezig zijn op de markt. Zij zullen een Royal Enfield 350 Bullet in solo- en in zijspanversie tentoonstellen. Het zijspan aan deze RE350 is een INDER model Retro. Daarnaast staat ook een Chang Jiang 750 zijspanmotor op hun stand. Genoeg kijkplezier, dus!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.