Nieuwe kleuren Z1000

De Kawasaki Z1000 en Z1000SX zullen voor het modeljaar 2013 niet vernieuwd worden. Wel krijgen ze nieuwe kleurstellingen.

De ontwerpers mochten hun gang gaan met de kleurstelling van de Z1000. Dat lieten ze zich geen twee keer vertellen. Naast een metalliek zwarte kleur met zilveren accenten, komt er ook een meer opvallend exemplaar op de markt met de kleurstelling parelmoerwit en oranje. Maar het Japanse merk ging nog een stap verder en ging lekker te keer met de verfspuit. Het resultaat was een walnootbruine Z1000 met, jawel, slangenprint details!

 De gekuipte broer van de Z1000, de Z1000SX, werd ook in de verfpot gedoopt, maar kwam er een stuk onopvallender uit. De SX is volgend jaar verkrijgbaar in de kleuren groen/zwart en een compleet zwarte versie.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?