maandag 27 mei 2024

Nieuwe kleuren Z1000

De Kawasaki Z1000 en Z1000SX zullen voor het modeljaar 2013 niet vernieuwd worden. Wel krijgen ze nieuwe kleurstellingen.

De ontwerpers mochten hun gang gaan met de kleurstelling van de Z1000. Dat lieten ze zich geen twee keer vertellen. Naast een metalliek zwarte kleur met zilveren accenten, komt er ook een meer opvallend exemplaar op de markt met de kleurstelling parelmoerwit en oranje. Maar het Japanse merk ging nog een stap verder en ging lekker te keer met de verfspuit. Het resultaat was een walnootbruine Z1000 met, jawel, slangenprint details!

 De gekuipte broer van de Z1000, de Z1000SX, werd ook in de verfpot gedoopt, maar kwam er een stuk onopvallender uit. De SX is volgend jaar verkrijgbaar in de kleuren groen/zwart en een compleet zwarte versie.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen