Geruisloze postbezorging

Op 27 en 28 september wordt Ecomobiel gehouden, de vakbeurs voor groene mobiliteit. De Duitse fabrikant van elektrische scooters, Govecs, zal tijdens dit evenement de nieuwe GO! T-serie introduceren. Deze elektrische scooters hebben een vrachtbox met een inhoud variërend van 50 tot 170 liter. 

Het nieuwe programma bestaat uit de GO! T1.2, GO! T2.4 en GO! T3.4, met een topsnelheid oplopend tot 80 km/h. Volgens Govecs staat het batterijsysteem garant voor een lange levensduur, geringe onderhoudskosten en een energiezuinig gebruik.

Daarnaast is de GO! T-serie voorzien van een vrachtbox die achter op de elektrische scooter wordt gemonteerd. Naast de standaarduitvoeringen van 50 en 170 liter kan de box op basis van individuele wensen worden aangepast. Er kan eventueel een bestaande vrachtbox op worden gemonteerd, dankzij het flexibele bevestigingssysteem. Een laag zwaartepunt zorgt zelfs bij een volle belading tot in totaal 175 kilo voor een veilige, zekere rijervaring en een goede handelbaarheid.

Het regeneratief systeem zorgt ervoor dat remenergie wordt opgewekt en teruggevoerd naar de batterij. Dat spaart stroom, verhoogt de capaciteit van de batterij en vergroot de actieradius. De lithium-polymeer batterijen met Panasonic-cellen en diagnosesoftware zorgen voor een rijbereik tussen de 50 en 70 kilometer bij de GO!T3.4. Met de GO! T2.4 kun je zo'n 100 kilometer afleggen. Daarna kunnen de scooters met behulp van de geïntegreerde lader via het vaste 220V stroomnet en een normale wandcontactdoos weer worden opgeladen.

Govecs vind je op Ecomobiel op standnummer 47. Meer informatie op www.govecs.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.