8.6 C
Nederland
zondag 22 mei 2022

MotorNL-terugblik MOTORbeurs Utrecht 2020

Precies een week geleden gingen de deuren van de Jaarbeurs open voor de 2020-editie van de MOTORbeurs. En jullie, MOTOR.nl-bezoekers, kwamen massaal naar Utrecht. Niet alleen voor de koopjes maar ook naar de stand voor MotorNL in Hal 7.

Vooral tijdens de vier dagelijkse Motorshows powered by MotorNL liep het storm en was het soms dringen voor een goed plekje. En daarbij maakte het niet uit of het om nieuwe elektrische motoren ging of dikke 2020 Superbikes, waarmee nogmaals duidelijk werd dat nieuwe motoren leven op de MOTORbeurs. Iets dat werd bevestigd door de aanwezigheid van liefst zestien motor- en scooterimporteurs, die samen 24 motormerken vertegenwoordigden.

Oranje ballen

Ook de speciale MotorNL-bar, de voetbaltafel en de mogelijkheid tot even bijkomen op het terras bleken een schoot in de roos. Maar, de echte klapper was natuurlijk de Kawasaki Z650 die je kon winnen. Veel, heel veel bezoekers hebben een poging gedaan om het juiste aantal oranje ballen in de ballenbak te raden. Binnenkort maken we bekend wie de gelukkige winnaar is van de gloednieuwe Z650. Tot die tijd kun je genieten van deze foto’s van de MOTORbeurs.

De volgende editie vindt plaats van 18 tot en met 21 februari 2021, maar gelukkig hoef je zo lang niet te wachten tot het volgende motorfeest, want op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 is het tijd voor het Mega MotorTreffen in het Autotron Den Bosch.

Feest

Een feest vóór en dóór motorrijders, dat is het Mega MotorTreffen in één korte maar krachtige zin samengevat. Niet voor niets is dit het grootste motorfestival van de Benelux waar je onder andere gratis kunt proefrijden op ruim tweehonderd modellen van bijna twintig motormerken en shoppen bij de MotorkledingStore in de grootste motorkledingoutlet van Nederland. Ze bezorgen je aankopen zelfs gratis thuis.

Het festivalterrein staat bol van de activiteiten: van bizarre stuntshows tot offroadrijden. Kom duizenden motoren bekijken vanuit het BIHR-reuzenrad en vergaap jezelf aan de oldtimers in de Classic & Retro Gallery. Daarnaast hebben we tal van werelden, zoals de Travel & Adventure Campsite, de EV-experience, Kawasaki Outdoor Showroom, Kids World en nog veel meer.

Binnenkort wordt het volledige programma bekend, maar nu kunnen we al vol trots melden dat de kaartverkoop via www.megamotortreffen.nl is begonnen.

MotorNL stand Motorbeurs Utrecht 2020
MotorNL stand Motorbeurs Utrecht 2020
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen