MOTORbeurs Utrecht nu definitief geannuleerd

De Corona-editie van Motorbeurs Utrecht: MOTORoutletbeurs Utrecht, die gepland staat voor 19 tot en met 21 februari 2021 in de Jaarbeurs Utrecht is geannuleerd. Daarmee is MOTORbeurs Utrecht nu definitief van de baan. Oorzaak is de huidige, strenge lockdown, die tenminste tot 19 januari 2021 duurt. En de onzekerheid over wanneer Jaarbeurs daarna weer open kan.

De overheid zal op 12 januari 2021 duidelijkheid geven over wat er vanaf 19 januari weer mogelijk is. Als pas eind januari de maatregelen worden versoepeld, is het niet haalbaar om alsnog een goede invulling te geven aan deze speciale editie. Annuleren is voor de organisatie in dit stadium de enige juiste beslissing.

Alternatieven

Eerder dit jaar bleek al dat een reguliere MOTORbeurs Utrecht met de kwaliteit die de organisatie wil bieden, niet kon worden georganiseerd. De anderhalvemeter- en veiligheidsregels die van toepassing zijn, maakten dit onmogelijk. De Jaarbeurs is nog wel in overleg met partners om te kijken hoe toch gezamenlijk het motorseizoen gestart kan worden. Zo kunnen exposanten en bezoekers in ieder geval met elkaar in contact blijven.

Save the date

Van donderdag 24 t/m zondag 27 februari 2022 staat de eerstvolgende, ‘normale’ MOTORbeurs Utrecht gepland.
  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?