8.6 C
Nederland
zondag 22 mei 2022

MOTORbeurs Utrecht nu definitief geannuleerd

De Corona-editie van Motorbeurs Utrecht: MOTORoutletbeurs Utrecht, die gepland staat voor 19 tot en met 21 februari 2021 in de Jaarbeurs Utrecht is geannuleerd. Daarmee is MOTORbeurs Utrecht nu definitief van de baan. Oorzaak is de huidige, strenge lockdown, die tenminste tot 19 januari 2021 duurt. En de onzekerheid over wanneer Jaarbeurs daarna weer open kan.

De overheid zal op 12 januari 2021 duidelijkheid geven over wat er vanaf 19 januari weer mogelijk is. Als pas eind januari de maatregelen worden versoepeld, is het niet haalbaar om alsnog een goede invulling te geven aan deze speciale editie. Annuleren is voor de organisatie in dit stadium de enige juiste beslissing.

Alternatieven

Eerder dit jaar bleek al dat een reguliere MOTORbeurs Utrecht met de kwaliteit die de organisatie wil bieden, niet kon worden georganiseerd. De anderhalvemeter- en veiligheidsregels die van toepassing zijn, maakten dit onmogelijk. De Jaarbeurs is nog wel in overleg met partners om te kijken hoe toch gezamenlijk het motorseizoen gestart kan worden. Zo kunnen exposanten en bezoekers in ieder geval met elkaar in contact blijven.

Save the date

Van donderdag 24 t/m zondag 27 februari 2022 staat de eerstvolgende, ‘normale’ MOTORbeurs Utrecht gepland.
  

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen