MOTORbeurs Utrecht 2021 wordt MOTORoutletbeurs Utrecht

Geen verrassend nieuws, wel treurig nieuws: de MOTORbeurs Utrecht gaat in 2021 door in een aangepaste vorm en onder een andere naam: MOTORoutletbeurs Utrecht. Deze outlet-editie van de beurs vindt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 februari 2021 plaats bij Jaarbeurs in Utrecht. Tientallen dealers bieden motoren, motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen en gereedschap aan tegen scherpe prijzen. Tijdens de MOTORoutletbeurs Utrecht 2021 is er volgens de organisatie nog altijd voldoende ruimte om andere motorliefhebbers te ontmoeten, op een veilige manier. Onder andere in een deels overdekte hangout. In december start de kaartverkoop voor MOTORoutletbeurs Utrecht 2021. Tickets kunnen alleen vooraf online gekocht worden.

Victor Ankerman van MOTORbeurs Utrecht :’MOTORbeurs Utrecht trok in 2020 bijna 90.000 bezoekers. Inmiddels leven we in een 1,5-meter samenleving en zal het in februari 2021 onmogelijk zijn om zoveel motorliefhebbers tegelijkertijd samen te brengen. Door corona moeten we anders gaan kijken en focussen op wat wél kan. Na diverse gesprekken met de branche en vanuit de wens van dealers is het idee voor MOTORoutletbeurs Utrecht ontstaan. Ook onder bezoekers van MOTORbeurs Utrecht hebben we onderzoek gedaan en ook zij zijn heel enthousiast over het outlet-idee. We keren hiermee terug naar onze roots: de beurs is namelijk 37 jaar geleden ontstaan toen enkele dealers het initiatief namen om op een centrale locatie gezamenlijk een grote uitverkoop te houden. En dat heeft natuurlijk ook zijn charme. We kijken ernaar uit om met elkaar het motorseizoen officieel af te trappen!’

Het team van MOTORbeurs Utrecht onderzoekt nog twee andere onderdelen; één gericht op het nieuws van de merken en één gericht op de vraag aan motorrijders ‘Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?’ Nieuws daarover volgt later dit jaar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?