zaterdag 20 april 2024

Verhuisbericht: De KNMV verhuist naar Papendal

Het einde van een tijdperk. Na ruim vijftig jaar vertrekt de KNMV uit de binnenstad van Arnhem. Per 11 januari 2021 vind je de Koninklijke aan Papendallaan 51 in Arnhem.

Zoals de straatnaam al verraadt zit de KNMV vanaf dan op Sportcentrum Papendal. Een geweldige plek die niet alleen goed bereikbaar is, maar ook een prachtige uitvalsbasis voor ritten en locatie voor evenementen. Een nieuw begin, op een nieuwe plek dus. 8 januari 2021 verhuizen ze naar Sportcentrum Papendal, met adres Papendallaan 51, 6816 VD in Arnhem.

Voor KNMV Leden

Het is dan ook goed om te weten dat de KNMV van vrijdag 8 tot en met zondag 10 januari  niet bereikbaar is, ook niet online voor onder andere licentieaanvragen. Vanaf 11 januari zijn ze weer ‘up and running’.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen