dinsdag 23 juli 2024

Harley-Davidson viert grootse Europese rally

De 30ste Europese H.O.G. Rally in het zonnige Senigallia, Italië was een overweldigend succes met naar schatting 100.000 bezoekers gedurende het driedaagse evenement van 6 tot 9 juni. Meer dan 20.000 motorrijders uit heel Europa en daarbuiten kwamen samen om te feesten en Harley-Davidson te vieren.

De belangrijkste attracties waren te vinden op Piazza Garibaldi, Foro Annonario en in de tuinen van het middeleeuwse fort Rocca Roveresca. Bezoekers konden de nieuwste 2024-modellen bewonderen, demorijden maken en deelnemen aan off-road tours. Een Custom Bike Show toonde indrukwekkende creaties van klanten uit heel Europa.

Harley-Davidson Euro Festival terug in 2025

De spectaculaire parade op zaterdag, geleid door Harley-Davidson VIP’s, trok duizenden rijders en nog veel meer toeschouwers langs de route. Entertainment werd verzorgd door diverse Italiaanse en internationale artiesten.

Tijdens de rally werd aangekondigd dat het Harley-Davidson Euro Festival in mei 2025 terugkeert naar de Franse Rivièra. Het volgende grote evenement is de European Bike Week in Oostenrijk in september.

Harley-Davidson en de organisatoren spraken hun dank uit aan de gemeente, partners, sponsors en alle deelnemers voor het geweldige succes van deze jubileumeditie van de Europese H.O.G. Rally.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen