dinsdag 25 juni 2024

Motorrijden en drank? Soms wel een mooie combi: Jack Daniel’s Dark Horse 2021

Indian Motorcycles lanceert een speciaal model van de Roadmaster: De Jack Daniel’s Limited Edition. Er worden slechts 107 exemplaren van dit model, gebaseerd op de Roadmaster Black Horse, wereldwijd uitgebracht.

Deze nieuwe Indian special is tot stand gekomen in samenwerking met (uiteraard) Jack Daniel’s en Klock Werks Kustom Cycles. Dit is het vijfde jaar op rij dat de drie partners hun krachten hebben gebundeld om een speciaal model op wielen te zetten.

Black Horse met whisky-elementen

De special van dit jaar is gemaakt met een verwijzing naar de Jack Daniel’s Gentleman Jack whisky. De tweekleurige, individuele Whiskey Pearl verf van de motorfiets en eikenhouten accenten zijn bedoeld om te verwijzen naar het productieproces van de speciale whiskey. Andere details zijn ook gegraveerde vloerplanken met Gentleman Jack-gravure, individuele Jack Daniel-markering op de zitting en tank, en een genummerde Montana Silversmith-badge om de gelimiteerde oplage van dit model te benadrukken. Voor het eerst wordt ook het verwarmende en koelende klimaatzadel van Indian standaard gemonteerd. De echt lederen zetels zijn voorzien van geborduurde Jack Daniel-belettering en de verwarmings- en koelinstellingen kunnen via het Ride Command Infotainment System met Apple CarPlay worden geregeld.

De nieuwe limited edition van Jack Daniel’s Roadmaster Dark Horse wordt standaard geleverd met een 600 watt audiosysteem, verwarmde handgrepen, een verstelbare Klock fabrieksvoorruit, zijkoffers en topkoffer met centrale vergrendeling en afstandsbediening.

Test Indian Roadmaster

Belt Buckle

Elke limited edition Jack Daniel’s Indian Roadmaster Dark Horse wordt ook nog eens geleverd met een aangepaste Montana Silversmith belt buckle gegraveerd met de naam van de eigenaar en het unieke oplagenummer van de motorfiets op de voorkant (#001-#107). Zo kun je zelfs aan je kleding laten zien wat je rijdt.

De Jack Daniel’s Limited Edition Indian Roadmaster Dark Horse wordt op bestelling gebouwd. De basisprijs is 40.990 Euro. Helaas wordt hij niet in Nederland geleverd. Importeren uit Duitsland dan maar? Al krijgen die er ook slechts 5 van de 107.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen