Motorrijder bij Zwolle overvallen door de sneeuw

Gisteren reed de politie van Zwolle achter een motorrijder die het helemaal niet naar z’n zin had. Glibber-de-glibber door de sneeuw met beide benen naast de motor om een uitglijder te voorkomen. Het deed ons denken aan die ene keer dat we met driewielscooters door winters Noorwegen ‘toerden’. Dat was niet altijd een pretje.

Wat deze motorrijder heeft bezield – ben of ken jij deze motorrijder, neem contact met ons op! -, weten we niet. De Zwolse dienders hebben ‘m veilig naar z’n bestemming gebracht.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?