Virtueel wandelen door het nieuwe Benelli-museum

Het Benelli-museum presenteert zijn nieuwe website en een gloednieuwe virtuele rondleiding voor liefhebbers en fans.

Tussen het verleden en heden van Benelli ligt 110 jaar. Een prachtig verhaal dat met een virtuele rondleiding door het Officine Benelli Museum in Pesaro extra luister wordt bijgezet. Het nieuwe Officine Benelli 360 Experience-platform is al online met een reeks nieuwe inhoud, anekdotes en curiosa.

Om de 110e verjaardag van de oprichting van het bedrijf te vieren, heeft Benelli besloten een nieuwe website te lanceren waarop de fans en liefhebbers van het merk kunnen genieten van een virtuele rondleiding door het Officine Benelli Museum in Pesaro. Dankzij het on-line platform Officine Benelli 360 Experience is het steeds weer mogelijk toegang te krijgen tot nieuwe verhalen die zijn gewijd aan de Benelli- en MotoBì-collecties. Bezoek het Benelli-museum virtueel hier.

Vanuit je luie stoel door het Ducati Museum

Met een tablet of PC kun je een virtuele rondleiding maken door het hart van de vijf tentoonstellingszalen van het Benelli-museum. Je ‘wandelt’ dan langs ongeveer 200 tentoongestelde motorfietsen. Bovendien is op de nieuwe website van het museum een reeks video-interviews met de beheerders geplaatst. Zij duiken in de geschiedenis van elk tentoongesteld model en vertellen over nooit eerder gehoorde details, anekdotes en curiosa.

Benelli-museum

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?