13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Virtueel wandelen door het nieuwe Benelli-museum

Het Benelli-museum presenteert zijn nieuwe website en een gloednieuwe virtuele rondleiding voor liefhebbers en fans.

Tussen het verleden en heden van Benelli ligt 110 jaar. Een prachtig verhaal dat met een virtuele rondleiding door het Officine Benelli Museum in Pesaro extra luister wordt bijgezet. Het nieuwe Officine Benelli 360 Experience-platform is al online met een reeks nieuwe inhoud, anekdotes en curiosa.

Om de 110e verjaardag van de oprichting van het bedrijf te vieren, heeft Benelli besloten een nieuwe website te lanceren waarop de fans en liefhebbers van het merk kunnen genieten van een virtuele rondleiding door het Officine Benelli Museum in Pesaro. Dankzij het on-line platform Officine Benelli 360 Experience is het steeds weer mogelijk toegang te krijgen tot nieuwe verhalen die zijn gewijd aan de Benelli- en MotoBì-collecties. Bezoek het Benelli-museum virtueel hier.

Vanuit je luie stoel door het Ducati Museum

Met een tablet of PC kun je een virtuele rondleiding maken door het hart van de vijf tentoonstellingszalen van het Benelli-museum. Je ‘wandelt’ dan langs ongeveer 200 tentoongestelde motorfietsen. Bovendien is op de nieuwe website van het museum een reeks video-interviews met de beheerders geplaatst. Zij duiken in de geschiedenis van elk tentoongesteld model en vertellen over nooit eerder gehoorde details, anekdotes en curiosa.

Benelli-museum
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen