13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorrijder rijdt onder invloed van drank en drugs zonder rijbewijs en helm op gestolen motor

Hoe bont kun je het maken? Heel erg bont bleek afgelopen zaterdag. De politie heeft die middag een 28-jarige man aangehouden die zonder helm en onder invloed van drank en drugs over de vluchtstrook van de A58 reed.

Fotografie: ANP

De motorrijder, die ook geen rijbewijs had, probeerde nog weg te komen toen de politie eraan kwam, maar werd klemgereden bij het Brabantse Bavel.

De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats, aldus de politie. Agenten gingen poolshoogte nemen nadat ze de melding hadden kregen dat er iemand zonder helm over de vluchtstrook reed.

De verdachte ging onderuit met de gestolen motor toen hij de afslag bij Bavel nam en werd niet veel later aangehouden. De motor waarop hij reed was gestolen in Tilburg.

Bron: AD.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie