vrijdag 26 april 2024

Motorrijder rijdt onder invloed van drank en drugs zonder rijbewijs en helm op gestolen motor

Hoe bont kun je het maken? Heel erg bont bleek afgelopen zaterdag. De politie heeft die middag een 28-jarige man aangehouden die zonder helm en onder invloed van drank en drugs over de vluchtstrook van de A58 reed.

Fotografie: ANP

De motorrijder, die ook geen rijbewijs had, probeerde nog weg te komen toen de politie eraan kwam, maar werd klemgereden bij het Brabantse Bavel.

De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats, aldus de politie. Agenten gingen poolshoogte nemen nadat ze de melding hadden kregen dat er iemand zonder helm over de vluchtstrook reed.

De verdachte ging onderuit met de gestolen motor toen hij de afslag bij Bavel nam en werd niet veel later aangehouden. De motor waarop hij reed was gestolen in Tilburg.

Bron: AD.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

3 Reacties

  1. Zullen we deze gast niet als motorrijder omschrijven? Dus gewoon man rijd onder invloed op gestolen motorfiets. We worden al vaak genoeg in het beklaagdenbankje gezet. Benedetto.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen