13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Onthuld! CCM’s nieuwe Classic Tracker

CCM heeft een nieuwe motorfiets uitgebracht als onderdeel van haar populaire Spitfire serie: de Classic Tracker.

De op flattrack geïnspireerde eencilinder gebruikt dezelfde basis als het Street Tracker-model, maar voegt een paar extra dingetjes toe om hem te laten opvallen.

Waarom heeft Google Maps nog geen oog voor motorfietsen?

De Classic Tracker is voorzien van een nieuw slimline uitlaatsysteem met dubbele uitlaat; een paar 19-inch spaakvelgen (die verkrijgbaar zijn in petrol blauw of zwart); een set weglegale Mitas flattracking-banden; J Juan-remmen (met een radiale remklauw en vier zuigers vooraan); een hydraulische Magura-koppeling en een aangepaste ophanging. Verder zijn er een stuur in scrambler-stijl, een gestikt zadel, een radiatorbeschermer als standaard en led-verlichting rondom.

Over de motorfiets zei vijfvoudig British Flat Track-kampioen Aiden Collins het volgende: ‘Deze motor voelt goed aan – alsof hij gebouwd is om te racen!’

Het basismodel van de Classic Tracker begint bij € 12.600,- (£10.695), en loopt op tot € 13.550,- (£11.495) als je de chromen afwerking wilt. Prijzen ex BPM enzo.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen