Motorrovers opgepakt

Kijk, dat lezen we graag. Deze week werden een aantal criminelen aangehouden die verdacht worden van de diefstal van een serie motoren. Nog mooier: op dezelfde dag werden er in een zeecontainer in het havengebied zes motoren teruggevonden!

Dus, voor een ieder die er heilig van overtuigd is dat de politie niets doet aan motordiefstal, heb hoop. Er wordt echt iets aan gedaan! Zeker in de Randsteden blijkt het vaak voor slachtoffers van diefstal een zinloze stap om aangifte te doen. In veel gevallen moet de sterke arm der wet de zaken simpelweg ‘op de berg’ gooien omdat er te weinig tijd is om alles te onderzoeken. Dat het in deze zaak om een bende ging is daar het bewijs van: Georganiseerde misdaad heeft veel meer prioriteit.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.