22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

Tijd om te toeren met de TripTip

Eenieder die in eenzame opsluiting verblijft en dus niet doorheeft hoe grandioos de lente opeens Nederland binnenstormt deze week; het is machtig mooi weer en dan ook hoog tijd voor een goeie toerrit! Komt dat even mooi uit, want we hebben de MOTO73 TripTip-pagina geüpdatet.

De routes waren even kwijtgeraakt, maar onze vaste TripTip-redacteur Tom Boudewijns heeft weer twee pareltjes voor je uit MOTO73 editie 5 en MOTO73 editie 7. Zoals je gewend bent zijn de routes in drie GPS-formats te downloaden, dus met zo’n beetje ieder navigatiesysteem kun je uit de voeten.

In editie 5 van 2019 neemt Tom je mee naar het land van dijken en uiterwaarden bij Vianen, via de Betuwe en het Rijland naar en langs het Gelderse heuvelland bij Rheden om te eindigen in het historische Amerongen.

“Vanaf het begin tot het einde is het met deze tocht smullen van bossen, rivieren en bloesems, maar ook van appels, peren en kersen. Je ziet schitterende rivierenlandschappen met daarboven de beroemde Hollandse wolkenluchten.” 

Tom heeft voor editie 7 van 2019 vervolgens een heerlijke route door Heuvelachtig Salland, langs de kastelen en bossen bij Almen en Hanzestad Doesburg, en dan via de Berkenvallei en Diepenheim richting mythisch Twente.

“Je zult versteld staan van het afwisselende landschap in de Achterhoek en van de kastelen bij Diepenheim. Vergeet ook de Sallandse heuvelrug niet. In Overijssel wonen alleen maar gastvrije mensen en je bent ook nog op bijna alle wegen welkom. Waar maak je dat nog mee?”

Deze TripTip-routes en veel meer vind je en download je heel eenvoudig via de speciale TripTip-pagina. Als je hier klikt kun je wat toerenritten betreft voorlopig vooruit.

Namens de gehele MOTO73 veel veilige en plezierige toerkilometers gewenst!

Foto: Tom Boudewijns/MOTO73

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.