vrijdag 19 april 2024

Motorsporttrainer opleiding

De MT-2 opleiding gaat in het najaar van 2011 weer van start! In de periode van 7 september tot en met 12 november zijn er diverse workshops die jou voorbereiden op de functie van assistent-motorsporttrainer.

In drie maanden tijd word je opgeleid tot assistent-motorsporttrainer die binnen de (breedte)sport met sporters op club-, district- en cupniveau werkzaam is. Als motorsporttrainer enthousiasmeer jij hen in hun sportieve en technische ontwikkeling.

Voor iedereen die nu al trainingen binnen de (breedte)sport verzorgen is dit een unieke opleiding die bekroond wordt met een officieel diploma. Je kunt deze opleiding binnen jouw tak van motorsport volgen en de Proeve van Bekwaamheid (examen) afleggen. Je werkt samen met de cursisten veelvuldig samen aan de diverse opdrachten. Deskundige docenten zullen je begeleiden en je volgt een aantal workshops.

Meer informatie op www.knmv.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen