Motorsporttrainer opleiding

De MT-2 opleiding gaat in het najaar van 2011 weer van start! In de periode van 7 september tot en met 12 november zijn er diverse workshops die jou voorbereiden op de functie van assistent-motorsporttrainer.

In drie maanden tijd word je opgeleid tot assistent-motorsporttrainer die binnen de (breedte)sport met sporters op club-, district- en cupniveau werkzaam is. Als motorsporttrainer enthousiasmeer jij hen in hun sportieve en technische ontwikkeling.

Voor iedereen die nu al trainingen binnen de (breedte)sport verzorgen is dit een unieke opleiding die bekroond wordt met een officieel diploma. Je kunt deze opleiding binnen jouw tak van motorsport volgen en de Proeve van Bekwaamheid (examen) afleggen. Je werkt samen met de cursisten veelvuldig samen aan de diverse opdrachten. Deskundige docenten zullen je begeleiden en je volgt een aantal workshops.

Meer informatie op www.knmv.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.