Victory barst los in 2012

Alweer enige jaren geleden omarmde Polaris Industries, dat vooral bekend is van snowscooters, het merk Victory. Voor de zoveelste keer leek daarmee het Amerikaanse merk uit de vergetelheid te worden gehaald. Keer op keer echter verdwenen de mooie plannen net zo snel als ze opkwamen. Voor Victory kwam er geen nieuwe victorie.

Tenminste niet in Europa en helemaal niet in Nederland. Maar het blijkt dat er in Amerika, waar inmiddels 400 dealers zijn, toch behoorlijk doorgewerkt is aan een serie nieuwe modellen. Met als gevolg dat er in de folder voor 2012 wel 12 nieuwe motoren worden gepresenteerd. Met die nieuwe modellen wil Victory volgend jaar ook de Europese markt veroveren. In Nederland is al een importeur gevonden en die bereidt zich enthousiast voor op de herintroductie van het merk in ons land.

Als voorproefje mocht een redacteur van MOTO73 alvast kennismaken met de Victory Vision Tour. In een van de komende nummers van MOTO73 zal hij zijn ervaringen aan het grote publiek bekend maken.

Meer info op www.victorymotorcycles.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?

Neem een grote motor, plaats hem in een licht frame en verwijder daarna alle onnodige accessoires. Wat je overhoudt, is volgens Victory de formule voor de ‘modern American musclebike’. De Octane dus.