dinsdag 26 september 2023

Victory barst los in 2012

Alweer enige jaren geleden omarmde Polaris Industries, dat vooral bekend is van snowscooters, het merk Victory. Voor de zoveelste keer leek daarmee het Amerikaanse merk uit de vergetelheid te worden gehaald. Keer op keer echter verdwenen de mooie plannen net zo snel als ze opkwamen. Voor Victory kwam er geen nieuwe victorie.

Tenminste niet in Europa en helemaal niet in Nederland. Maar het blijkt dat er in Amerika, waar inmiddels 400 dealers zijn, toch behoorlijk doorgewerkt is aan een serie nieuwe modellen. Met als gevolg dat er in de folder voor 2012 wel 12 nieuwe motoren worden gepresenteerd. Met die nieuwe modellen wil Victory volgend jaar ook de Europese markt veroveren. In Nederland is al een importeur gevonden en die bereidt zich enthousiast voor op de herintroductie van het merk in ons land.

Als voorproefje mocht een redacteur van MOTO73 alvast kennismaken met de Victory Vision Tour. In een van de komende nummers van MOTO73 zal hij zijn ervaringen aan het grote publiek bekend maken.

Meer info op www.victorymotorcycles.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image