dinsdag 25 juni 2024

Herlings pakt podium

Ondanks dat Jeffrey Herlings niet helemaal fit aan de start verscheen bij de elfde wedstrijd om het Wereldkampioenschap MX2 in Lommel, pakte hij toch de overwinning! Herlings heeft eerder een bloeduitstorting tussen zijn ribben en longen opgelopen, waar hij veel last van had.

De rijder van het Red Bull Teka KTM Factory Team heeft in de eerste manche een duel gehouden met met Ken Roczen. Beide rijders wisselden verschillende keren van positie maar toen Roczen in de laatste ronde ten val kwam kon Jeffrey hiervan profiteren en de zege naar zich toe trekken. In de tweede manche stootte hij in de eerste ronde al door naar de koppositie maar kwam ten val en viel een aantal plaatsen terug. De coureur uit Elsendorp herpakte zich goed en het duurde niet lang voordat hij de leiding terug in handen nam. Vanaf dat moment liep hij weg bij de concurrentie en won hij met een grote voorsprong.

Bron: Jeffreyherlings.eu

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen