Herlings pakt podium

Ondanks dat Jeffrey Herlings niet helemaal fit aan de start verscheen bij de elfde wedstrijd om het Wereldkampioenschap MX2 in Lommel, pakte hij toch de overwinning! Herlings heeft eerder een bloeduitstorting tussen zijn ribben en longen opgelopen, waar hij veel last van had.

De rijder van het Red Bull Teka KTM Factory Team heeft in de eerste manche een duel gehouden met met Ken Roczen. Beide rijders wisselden verschillende keren van positie maar toen Roczen in de laatste ronde ten val kwam kon Jeffrey hiervan profiteren en de zege naar zich toe trekken. In de tweede manche stootte hij in de eerste ronde al door naar de koppositie maar kwam ten val en viel een aantal plaatsen terug. De coureur uit Elsendorp herpakte zich goed en het duurde niet lang voordat hij de leiding terug in handen nam. Vanaf dat moment liep hij weg bij de concurrentie en won hij met een grote voorsprong.

Bron: Jeffreyherlings.eu

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.