Motortreffen voor zijspanrijders

Tijdens het Pinksterweekend van 10 t/m 13 juni wordt voor de 37e keer het Bambitreffen georganiseerd. Dit gratis evenement is speciaal voor zijspanrijders. Geestelijk- en lichamelijk gehandicapte motorliefhebbers van Stichting Pergamijn uit Echt/Sittard staan in het middelpunt van de belangstelling. Zij krijgen van MSV Mike the Bike een tweetal zijspantoertochten in de omgeving van Weert-Echt aangeboden.

Het weekend ziet er als volgt uit:
Vrijdag (vanaf 14.00 uur) of zaterdag kom je aan op het treffenterrein op het landgoed “de Advocaat”, dat eigendom is van de fa. Gebr. Cuypers, gelegen aan de Loozerweg 113a in Weert. Zaterdagavond is er feest met muziek, barbecue, alcohol en frisdrank.

Op zondag vinden twee ritten van zo'n 60 km plaats met bewoners en clienten van de Stichting Pergamijn te Echt. De ochtendrit vertrekt om 10.30 uur. Rond 12.00 uur is op het terrein een gratis lunch. Daarna vertrekt om 14.30 uur de tweede rit richting Echt.

MSV Mike the Bike is nog op zoek naar zijspanrijders die aan dit gratis treffen willen deelnemen. Voor vermaak en eventuele overnachting van de kinderen van zijspanrijders zorgt Scouting HuBoVra uit Weert.

Meer informatie vind je op www.mikethebike.nl. Inschrijven voor zijspanrijders kan via bambitreffen@mikethebike.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.