donderdag 25 april 2024

Motortreffen voor zijspanrijders

Tijdens het Pinksterweekend van 10 t/m 13 juni wordt voor de 37e keer het Bambitreffen georganiseerd. Dit gratis evenement is speciaal voor zijspanrijders. Geestelijk- en lichamelijk gehandicapte motorliefhebbers van Stichting Pergamijn uit Echt/Sittard staan in het middelpunt van de belangstelling. Zij krijgen van MSV Mike the Bike een tweetal zijspantoertochten in de omgeving van Weert-Echt aangeboden.

Het weekend ziet er als volgt uit:
Vrijdag (vanaf 14.00 uur) of zaterdag kom je aan op het treffenterrein op het landgoed “de Advocaat”, dat eigendom is van de fa. Gebr. Cuypers, gelegen aan de Loozerweg 113a in Weert. Zaterdagavond is er feest met muziek, barbecue, alcohol en frisdrank.

Op zondag vinden twee ritten van zo'n 60 km plaats met bewoners en clienten van de Stichting Pergamijn te Echt. De ochtendrit vertrekt om 10.30 uur. Rond 12.00 uur is op het terrein een gratis lunch. Daarna vertrekt om 14.30 uur de tweede rit richting Echt.

MSV Mike the Bike is nog op zoek naar zijspanrijders die aan dit gratis treffen willen deelnemen. Voor vermaak en eventuele overnachting van de kinderen van zijspanrijders zorgt Scouting HuBoVra uit Weert.

Meer informatie vind je op www.mikethebike.nl. Inschrijven voor zijspanrijders kan via bambitreffen@mikethebike.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen