International Female Ride Day

De International Female Ride Day is in 2007 geïntroduceerd in Canada door Motoress International. Het begon als een nationaal evenement, maar al snel namen Amerika en Europa ook deel aan de dag. Op deze International Female Ride Day willen vrouwelijke motorrijders meer aandacht krijgen en andere dames aanmoedigen motor te gaan rijden. In Nederland organiseren veel motorclubs en -winkels iets speciaal op deze dag, zoals toerritten.

Dus ben jij een motorbabe? Pak dan 6 mei jouw stalen ros uit de garage en ga lekker rijden!

Meer informatie op www.motoress.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.