dinsdag 23 april 2024

Motorvrouw van het Jaar 2012

Ken jij of ben jij een vrouw met een bijzondere passie voor motorrijden? Voortdurend onderweg of aan het sleutelen? En niet bang voor aandacht? Geef haar of jezelf op voor deze prestigieuze motortitel voor vrouwen.

De verkiezing Motorvrouw van het Jaar wordt georganiseerd voorafgaand aan de MOTORbeurs van 23 tot en met 26 februari 2012. De winnares wint haar leven lang gratis toegang tot de MOTORbeurs én uiteraard een heel bijzondere hoofdprijs.

Aanmelden via www.motorbeursutrecht.nl kan tot en met 31 december 2011. Je hoort in de eerste week van januari of je tot de finalisten behoort. Op eerder genoemde website staan ook de ‘kleine lettertjes’ van deze actie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen