Motorvrouw van het Jaar 2012

Ken jij of ben jij een vrouw met een bijzondere passie voor motorrijden? Voortdurend onderweg of aan het sleutelen? En niet bang voor aandacht? Geef haar of jezelf op voor deze prestigieuze motortitel voor vrouwen.

De verkiezing Motorvrouw van het Jaar wordt georganiseerd voorafgaand aan de MOTORbeurs van 23 tot en met 26 februari 2012. De winnares wint haar leven lang gratis toegang tot de MOTORbeurs én uiteraard een heel bijzondere hoofdprijs.

Aanmelden via www.motorbeursutrecht.nl kan tot en met 31 december 2011. Je hoort in de eerste week van januari of je tot de finalisten behoort. Op eerder genoemde website staan ook de ‘kleine lettertjes’ van deze actie.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.