Mercedes in Ducati-geel

Na zijn werelddebuut op de LA Auto Show in november zet de Mercedes SLK55 AMG nu wiel voor het eerst wiel op Europees grondgebied. De Duitsers presenteren de open tweezitter in AMG-uitmonstering op de autoshow in Bologna, waar ook een exemplaar in het Ducati Streetfighter-geel staat.

De motorfietsfabrikant voorziet de verf voor het tentoongestelde exemplaar. Het geel komt echter ook terug als kleur in het interieur. De stiksels van de nappa-lederen bekleding kennen dezelfde tint, net als de gordels, armleuningen, lederen rolbeugels, stuurwiel en de versnellingspook. Voor deze gelegenheid lichten de dorpelsierlijsten ook geel op.

Het gaat puur om de aankleding van de 422 pk sterke roadster met 5,5 liter V8-motor. Alle elementen maken deel uit van de opties van AMG Performance Studio. De prijzen zijn op aanvraag en dat doet het ergste vermoeden.

Bron: De Telegraaf

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?