dinsdag 23 juli 2024

Mercedes in Ducati-geel

Na zijn werelddebuut op de LA Auto Show in november zet de Mercedes SLK55 AMG nu wiel voor het eerst wiel op Europees grondgebied. De Duitsers presenteren de open tweezitter in AMG-uitmonstering op de autoshow in Bologna, waar ook een exemplaar in het Ducati Streetfighter-geel staat.

De motorfietsfabrikant voorziet de verf voor het tentoongestelde exemplaar. Het geel komt echter ook terug als kleur in het interieur. De stiksels van de nappa-lederen bekleding kennen dezelfde tint, net als de gordels, armleuningen, lederen rolbeugels, stuurwiel en de versnellingspook. Voor deze gelegenheid lichten de dorpelsierlijsten ook geel op.

Het gaat puur om de aankleding van de 422 pk sterke roadster met 5,5 liter V8-motor. Alle elementen maken deel uit van de opties van AMG Performance Studio. De prijzen zijn op aanvraag en dat doet het ergste vermoeden.

Bron: De Telegraaf

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen