vrijdag 29 maart 2024

Triumph Speed Triple 2.0

Als één van de weinige weet Triumph de huidige crisis redelijk gemakkelijk te doorstaan. Niet in de laatste plaats door een aantal verschrikkelijk gave modellen die ook nog eens top rijden. Maar het kan altijd beter moeten Roké Motors te Mijdrecht en Hoco Parts uit Barneveld gedacht hebben zoals blijkt uit deze Speed Triple 2.0.

De Speed Triple is aangekleed met Kineo spaakvelgen, type Maxi 17. Deze velgen zijn voorzien van een bijzondere spaakbevestiging. De RVS-spaken worden vastgeschroefd in lichtgewicht aluminium nippels, die door twee opstaande randen op het midden van de velg zijn gestoken.

Met het monteren van de verstelbare radiale 19 RCS rempomp, 320 mm Groove remschijven en de zwarte radiale CNC 484 Nero remklauwen staat de Triumph dankzij deze Brembo-producten stil voor je het goed en wel doorhebt.

Het in drie standen instelbare Domino XM2 snelgas moet ervoor zorgen dat je elke stoplichtsprint wint. De zithouding is geperfectioneerd door de gefreesde, instelbare Factor-X rem-schakelset van Gilles Tooling. Deze set is ook nog eens uitgebreid met de optionele Carbon hielprotectors.

Wat mooi is moet ook mooi blijven. Protectiespecialist R&G Racing heeft voor de Speed Triple protectoren ontwikkeld voor de voorvork, radiateur, motorblok en achterbrug. Daarnaast is de achterzijde slanker gemaakt met de Tail Tidy kentekenplaathouder. Let ook op de EEC-goedgekeurde Remus Carbon HexaCone uitlaatdempers met verwijderbare dB-killers.

Meer informatie staat op www.facebook.com/hocopartsnews.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen