vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorwereld rouwt om dood van stuntrijder Chris Pfeiffer

De motorwereld rouwt om de dood van Chris Pfeiffer. De stuntrijder leed aan depressies en beroofde zichzelf afgelopen weekend van het leven. Hij was pas 51 jaar oud.

Chris Pfeiffer begon zijn motorcarrière in de trialsport toen hij 10 jaar oud was. In 1985 werd hij Duits jeugdkampioen en in 1988 Duits kampioen in de B/C lijnklasse. Later was hij zeer succesvol bij de Erzbergrodeo en won vier wereldtitels stuntrijder en vier Europese kampioenschaptitels.

Chris kennen we van de stuntvideo’s die hij in samenwerking met BMW Motorrad deed. Vooral de stunt op het BMW-hoofdkantoor in München staat ons nog scherp voor de geest. Bijzonder, want deze werd in 2009 opgenomen.

Chris wordt op 26 maart in Trauchgau begraven.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen