13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MR Motoren is nieuwe BMW Motorrad-dealer voor Rotterdam

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Rijswijk. MR Motoren bv is de nieuwe, exclusieve BMW Motorrad dealer voor de regio Rotterdam. Eind mei vindt de officiële opening plaats, maar vanaf heden kunnen motorliefhebbers en BMW rijders al bij dit compleet nieuwe dealerbedrijf aan de Van ’t Hoffstraat 21 in Barendrecht terecht. Het aantal BMW Motorrad partners in Nederland komt hiermee op achttien, met twintig vestigingen.

De eigenaren van MR Motoren bv, Marcel Kremers en Rob de Ruiter (de M en de R in de bedrijfsnaam), hebben jarenlange ervaring met BMW motorfietsen. Marcel brengt ruim dertig jaar BMW ervaring op importeurs- en dealerniveau mee, aangevuld met de ervaring van zelfstandig ondernemerschap. Hij startte in 1981 bij BMW Nederland. Daarna had hij diverse sales-managementfuncties bij BMW personenautodealers. Zijn grootste passie is echter motorrijden en dan vooral met de sportiefste BMW motorfietsen, zoals de BMW HP4. Met de start van MR Motoren bv komt voor hem een droom uit.

Datzelfde geldt voor mede-eigenaar Rob de Ruiter. Op jonge leeftijd startte hij al met motorrijden. Gaandeweg ontwikkelde hij een voorkeur voor off-roadmotoren en speciaal de BMW GS-modellen. Van 1999 tot 2013 was hij Manager van de BMW Motorrad afdeling bij BMW dealer F. Breeman. De overstap naar MR Motoren bv is een logisch vervolg. Het betekent ook dat BMW-motorrijders in Barendrecht een vertrouwd gezicht terugzien.  

Ingrijpende verbouwing
MR Motoren bv is gevestigd in een voormalig autobedrijf. Na een ingrijpende verbouwing voldoet dat nu helemaal aan de nieuwe huisstijl van BMW Motorrad.  Marcel: ‘We hebben een ruime showroom. Alle nieuwe BMW motoren staan hier overzichtelijk uitgestald. Ook hebben we een ruime collectie kleding- en accessoires van BMW Motorrad in de showroom. De werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur en beantwoordt aan de eisen van BMW Motorrad, zodat kwaliteit van onderhoud is gegarandeerd.’ Rob vult aan: ‘We hebben alle vertrouwen in de toekomst en dat straalt ons dealerbedrijf ook uit. BMW rijders moeten zich bij ons meteen thuis voelen. En met onze persoonlijke service en passie voor motoren verwachten we ook rijders van andere merken aan te spreken.’

Rijplezier gegarandeerd 
Edgar Kleinbergen, Manager Motorrad bij BMW Group Nederland, heeft het volste vertrouwen in de samenwerking met de nieuwe partner in Barendrecht: ‘Aan MR Motoren bv vertrouwen we de belangen van BMW motorrijders in de regio Rotterdam met een gerust hart toe. Twee mannen die uit eigen ervaring weten waar BMW motorrijders behoefte aan hebben: een exclusief BMW Motorrad dealerbedrijf met kennis van en passie voor BMW motorfietsen. Met een werkplaats die waarmaakt wat in de showroom wordt beloofd: rijplezier.’

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen