MV Agusta F3 Justin Bieber-editie

Zie hier de MV Agusta F3 die de Canadese importeur speciaal gemaakt heeft voor de negentiende verjaardag van tieneridool Justin Bieber. Justin kreeg de MV van zijn vader Jeremy, die blijkbaar ook goed verdient sinds zijn zoon doorbrak met ‘One Time’. Het uiterlijk van de opvallende F3 komt op naam van Lucent AC, een beroemde ontwerper uit Canada.

Stiekem zijn wij natuurlijk hartstikke jaloers. Daarom is het extra opvallend dat juist vandaag in de Telegraaf staat te lezen dat meneer Bieber een slechte verjaardag had. Iets met verwend en iets met nest…
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?