zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MV Agusta F3 Justin Bieber-editie

Zie hier de MV Agusta F3 die de Canadese importeur speciaal gemaakt heeft voor de negentiende verjaardag van tieneridool Justin Bieber. Justin kreeg de MV van zijn vader Jeremy, die blijkbaar ook goed verdient sinds zijn zoon doorbrak met ‘One Time’. Het uiterlijk van de opvallende F3 komt op naam van Lucent AC, een beroemde ontwerper uit Canada.

Stiekem zijn wij natuurlijk hartstikke jaloers. Daarom is het extra opvallend dat juist vandaag in de Telegraaf staat te lezen dat meneer Bieber een slechte verjaardag had. Iets met verwend en iets met nest…
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen