Keppel Sidecar Team gepresenteerd

Een team dat rijdt met nummer 73 mogen wij natuurlijk niet negeren. Helemaal niet als het ook nog eens een Nederlands team is. Vrijdagavond 1 maart onthulden stuurman Jarno Keppel met bakkenist Arjen Portijk de volledige nieuwe LCR voor het Keppel Sidecar Team 2013. Marc Hoegee heeft gezorgd voor een optimaal presterende Suzuki GSX-R1000-L2, dit keer voorzien van een drysump oliesysteem.

Onder nummer 73 zullen Keppel en Portijk komend jaar een volledige Open Nederlands en Belgisch Kampioenschap rijden. Om zoveel mogelijk (internationale) ervaring op te doen en racekilometers te rijden, zullen tevens aan een aantal IDM-, BSB- en WK-races deel worden genomen. Waaronder uiteraard de TT-wedstrijd op vrijdag 28 juni.

Foto: Bram van de Biezen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.