vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MV Agusta teast met one-off Superveloce Testalarga

MV Agusta teast met een special van de Superveloce op sociale media. Met de Testalarga biedt MV Agusta een uniek exemplaar aan.

Ex-Phil Read MV Agusta Boxer op veiling voor 60.000 euro

Alleen eerste beelden en versnellingsgegevens

Op de eerste teaserafbeelding die op Instagram is gepubliceerd, is een geperforeerde zitting van suède te zien. Op een andere foto zie je wat meer. Je krijgt een zijaanzicht van de fiets van schuin achter, die is ontworpen in rood, zilver en wit. Het frame en de velgen zijn goud.

MV Agusta stelt dat de Testalarga in 3,05 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. Van 0 tot 200 km/u duurt naar verluidt 9 seconden.

Er is nog niet bekendgemaakt wanneer de one-off zal worden gepresenteerd, maar het zal niet al te lang meer duren.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen