MV komt met de Rivale

MV Agusta heeft de naam Rivale voor een nieuw te presenteren motorfiets vast laten leggen. Dit meldt het doorgaans goed geïnformeerde visordown.com. Welk model precies is nog onduidelijk maar het zou mogelijk gaan om een supermoto-versie van de F3.

De vertaling van rivale is concurrent en daar schieten we eigenlijk niet heel veel mee op. Vast staat dat MV Agusta op dit moment werkt aan verschillende nieuwe modellen. De kans is groot dat de Rivale er eentje van is. Op de EICMA 2012 moeten we meer weten want het nieuwe model gaat zeer waarschijnlijk al ergens begin 2013 in de verkoop.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?