13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MV komt met de Rivale

MV Agusta heeft de naam Rivale voor een nieuw te presenteren motorfiets vast laten leggen. Dit meldt het doorgaans goed geïnformeerde visordown.com. Welk model precies is nog onduidelijk maar het zou mogelijk gaan om een supermoto-versie van de F3.

De vertaling van rivale is concurrent en daar schieten we eigenlijk niet heel veel mee op. Vast staat dat MV Agusta op dit moment werkt aan verschillende nieuwe modellen. De kans is groot dat de Rivale er eentje van is. Op de EICMA 2012 moeten we meer weten want het nieuwe model gaat zeer waarschijnlijk al ergens begin 2013 in de verkoop.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen