13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Voxan naar de MOTORbeurs!

Jazeker, Voxan is van de partij op de MOTORbeurs in Utrecht van 23 tot en met 26 februari. Het gaat om een spontaan initiatief van enkele liefhebbers van dit helaas ter ziele gegane Franse merk. Het idee werd geboren op www.voxanforum.com. Op de motorbeurs kun je de bekende Voxan-modellen zien en een aantal bijzondere exemplaren. Zoals een spectaculaire zelfbouw racer en zelfs een zijspancombinatie. Daarnaast wordt merchandising verkocht en kun je er terecht voor een praatje met enthousiaste Voxan-rijders. Nog maar een extra reden om naar Utrecht te komen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen