Voxan naar de MOTORbeurs!

Jazeker, Voxan is van de partij op de MOTORbeurs in Utrecht van 23 tot en met 26 februari. Het gaat om een spontaan initiatief van enkele liefhebbers van dit helaas ter ziele gegane Franse merk. Het idee werd geboren op www.voxanforum.com. Op de motorbeurs kun je de bekende Voxan-modellen zien en een aantal bijzondere exemplaren. Zoals een spectaculaire zelfbouw racer en zelfs een zijspancombinatie. Daarnaast wordt merchandising verkocht en kun je er terecht voor een praatje met enthousiaste Voxan-rijders. Nog maar een extra reden om naar Utrecht te komen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?