MX-battle bij TROS ZappSport

Binnenkort is bij het kinderprogramma TROS Z@ppSport de 'motocross battle' te zien. In de battle leren elke aflevering kinderen een voor hen onbekende sport kennen, om het vervolgens in een jongens- en meidenteam tegen elkaar op te nemen. Teamcaptains en presentatoren Vivienne van de Assem en Ron Boschard zorgen daarbij voor de ondersteuning.

Op een evenemententerrein in Maurik, het Eiland van Maurik, vonden de opnames voor de motorcross battle plaats. De KNMV leverde voor de gelegenheid speciaal ontworpen cross-shirts. Bryan Zuidinga en Marianne Veenstra brachten de kinderen de basisbeginselen van het motorcross bij.
Onder voorbehoud wordt de mx-battle op zaterdag 19 mei om 8.55 uur uitgezonden op Nederland 3.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.