vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

NEMO 2 kettingsmeersysteem

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Sinds kort is Tech-Line de trotse importeur geworden van het nieuwe NEMO 2 kettingsmeersysteem.
De fabrikant Cobrra heeft 3 jaar aan de ontwikkeling van dit modern gestylde systeem besteed.
Het fraaie zwarte aluminium CNC reservoir kan eenvoudig op het stuur (of andere plaats) gemonteerd worden en is zodoende simpel te bedienen door met een kwartslag draaibeweging de olie richting achterkettingwiel te persen.

Er komt geen aansluiting op carburateurs of elektronica waardoor de berijder tijdens het rijden de ketting alleen smeert wanneer dit noodzakelijk is. Zeer zuinig: één vulling (met transmissie olie 80W90) is voldoende voor 5000 gesmeerde kilometers en hierdoor wordt de levensduur van de kettingset aanzienlijk verlengd.

NEMO 2: Simpel – Schoon – Zuinig!

Prijs: 139 euro incl. alle bevestigingsmateriaal en RVS navulflesje (sleutelhanger).

Verkrijgbaar via alle motorzaken in de BeNeLux.

Meer info: www.tech-line.nl of  0342-420500

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelPrint je motorfiets!
Volgend artikelTechniek: Verchromen

Gerelateerde artikelen