dinsdag 16 april 2024

Nep-MP3 in beslag genomen op EICMA

Op elke beurs is altijd wel een duister hoekje gereserveerd voor vreemde merken die luisteren naar namen als Yamasaki. Ook op de EICMA 2011 was het weer raak. Zo stond het Chinese Yiben er met de YB250ZKT. Een hele mond vol maar vertaald naar het Nederlands moet dit iets als ‘MP3-kloon’ betekenen.

Echt slim is het natuurlijk niet om één van de markantst uitziende modellen na te maken. En al helemaal niet als het dan ook nog eens gaat om een Italiaanse motor op een Italiaanse beurs. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat de Guardia di Finanza, de fiscale politie, in actie zou komen.

Dat de ZKT vanwege schending van copyright en vanwege vervalsing in beslag genomen is, mag geen verrassing heten. Overigens werd ook nog een andere motor van het merk YB opgeladen. Hoe het verder gaat, is niet bekend gemaakt…

Bron en foto: www.suspendeddrivinglicenses.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen