Nep-MP3 in beslag genomen op EICMA

Op elke beurs is altijd wel een duister hoekje gereserveerd voor vreemde merken die luisteren naar namen als Yamasaki. Ook op de EICMA 2011 was het weer raak. Zo stond het Chinese Yiben er met de YB250ZKT. Een hele mond vol maar vertaald naar het Nederlands moet dit iets als ‘MP3-kloon’ betekenen.

Echt slim is het natuurlijk niet om één van de markantst uitziende modellen na te maken. En al helemaal niet als het dan ook nog eens gaat om een Italiaanse motor op een Italiaanse beurs. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat de Guardia di Finanza, de fiscale politie, in actie zou komen.

Dat de ZKT vanwege schending van copyright en vanwege vervalsing in beslag genomen is, mag geen verrassing heten. Overigens werd ook nog een andere motor van het merk YB opgeladen. Hoe het verder gaat, is niet bekend gemaakt…

Bron en foto: www.suspendeddrivinglicenses.com

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.