World Ducati Week 2012

Het is officieel, het WDW 2012 is van 21 tot en met 24 juni op het Italiaanse circuit van Misano. Ducati-liefhebbers kunnen deze dagen het best vrijhouden want hier moet je gewoon bij aanwezig zijn als Ducatist. De Red Planet neemt namelijk niet alleen het circuit maar de hele Romagna Riviera over. Waar je ook kijkt, Ducati.

Net als voorgaande jaren zal www.ducati.com een essentieel WDW-referentiepunt zijn waar onder andere de voorverkoop plaatsvindt. Daarnaast staat op de officiële site van Ducati binnenkort het programma en alle andere essentiële informatie die je nodig hebt om het WDW mee te maken zoals de bedoeling is.
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?