donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

World Ducati Week 2012

Het is officieel, het WDW 2012 is van 21 tot en met 24 juni op het Italiaanse circuit van Misano. Ducati-liefhebbers kunnen deze dagen het best vrijhouden want hier moet je gewoon bij aanwezig zijn als Ducatist. De Red Planet neemt namelijk niet alleen het circuit maar de hele Romagna Riviera over. Waar je ook kijkt, Ducati.

Net als voorgaande jaren zal www.ducati.com een essentieel WDW-referentiepunt zijn waar onder andere de voorverkoop plaatsvindt. Daarnaast staat op de officiële site van Ducati binnenkort het programma en alle andere essentiële informatie die je nodig hebt om het WDW mee te maken zoals de bedoeling is.
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen